• 1

Gewoon samen

Gewoonsamen

STICHTING

Sinds maart 2013 is de stichting "Gewoon samen Nederland" in oprichting. Door de landelijke groei van het project Gewoon samen… spelen in een band (MTbandcoaching), is ondersteuning en coördinatie vanuit een stichting noodzakelijk geworden.

muziektherapie

drummer

In deze therapie staat de muziek centraal, maar is geen doel. Het is een brug om in balans te komen. 

Muziektherapie wordt zowel toegepast bij kinderen als volwassenen met problemen in het dagelijkse leven.

mtbandcoaching

mtbandcoaching

Voor jeugdigen 12 t/m 20 jaar met verwerkings, aanpassings, en gedragsproblemen.

Denk hierbij aan o.a. jeugdigen met autisme.

pianolessen

piano

Je krijgt pianoles op een vlotte en moderne manier.

Pop, jazz, klassiek, het is aan jou welke stijl je wilt leren. Je leert notenschrift, maar ook akkoorden zodat je al snel leuke liedjes en songs kunt spelen en begeleiden. Ook wordt er gewerkt aan theorie en je techniek.


Vibes Muziek

estellaVibes muziek is gestart in 2008 door Estella Kempen.

De doelstelling van Vibes muziek is het aanbieden van individuele en groepsmatige muziektherapie met kinderen, jeugdigen en volwassenen. 

Muziektherapie is een krachtige non-verbale vorm van psychotherapeutische hulpverlening. Door middel van muziek ontwikkel je je eigen sterkte. Met verschillende muziekinstrumenten wordt er op zoek gegaan naar ( muzikale) ervaringen die het sociaal en emotioneel welbevinden verbeteren, zodat je beter “ in je vel” komt te zitten. 

Sinds 2010 heeft Estella Kempen het project "Gewoon samen… spelen in een band" ontwikkeld en opgestart. Dit is Muziek Therapeutische Bandcoaching (MTB) voor jongeren met verwerkings-, aanpassings- en/of gedragsproblemen ( o.a. autisme). MTB is een nieuwe behandelmethode. Het project "Gewoon samen… spelen in een band" valt vanaf 2013 onder Stichting Gewoon samen Nederland (i.o.). Estella Kempen is geboren in 1965 te Venlo. Ze heeft een gedegen conservatoriumachtergrond en studeerde zowel in Maastricht als Alkmaar. Sinds 2002 is Estella zich gaan profileren als singer-songwriter onder de artiestennaam Estella Martiko. Ze speelt regelmatig samen met haar eigen band. 

Estella is echter veel meer dan 'alleen' muzikante. Ze is ook zang- en pianodocente. Ze heeft deze functie een aantal jaren op de popschool PROmc (Kevelaer, Duitsland) uitgevoerd. Verder studeerde ze muziektherapie in Nijmegen. Muziek in combinatie met psychologie, geeft Estella diepgang in haar werk. Daarbij staat vooral het helpen van mensen centraal. Ze werkte met volwassenen en jeugdigen/kinderen in de psychiatrie en heeft met mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) gewerkt. Estella verdiept zich continu in het vak.

Op dit moment specialiseert ze zich in muziek en autisme (zie ook MTbandcoaching). Ze heeft haar Master muziektherapie afgerond in juli 2013. Verder doet ze onderzoek naar het effect van MTbandcoaching op jongeren met een autismespectrumstoornis (ASS) in samnewerking met Universiteit Maastricht en GGZ Mondriaan Heerlen en Maastricht. Estella heeft een eigen praktijk en begeleidt hierin volwassenen, jeugdigen en kinderen bij de zoektocht naar hun eigen ik.


Vibes Muziek gegevens

Oprichtster Estella Kempen

estella header

  • Heerderdwarsstraat 29b
  • 6224 LS Maastricht
  • +31 (0)6 20 58 65 07
  • info@vibes-muziek.com
  • KVK: 14107249
  • BTWnr NL160915168B01

Waar bevindt zich Vibes Muziek?