• 1

Kostenvergoeding

Financiering Zorg Vibes Muziek

De financiering van de zorg bij Vibes Muziek kan op drie manieren:


1. Zelf betalen,
2. Zorg in Natura,
3. Persoonsgebonden bugdet (PGB)

1. Zelf betalen.


U kunt als ouder de Muziektherapie of MTBandcoaching zelf betalen.
Er wordt dan een overeenkomst (het inschrijfformulier) opgesteld waarin de zorg die verleend gaat worden is beschreven en waarin betalingsafspraken zijn opgenomen. De overeenkomst wordt aangegaan voor 20 lessen. Na 20 lessen wordt de MTBandcoaching stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd. Er geldt aansluitend een opzegtermijn van 1 maand.


2. Zorg in Natura.


Sinds 1 januari dragen de Gemeenten zorg voor de WMO en Jeugdhulp. Als de gemeente (of een jeugdarts of medisch specialist) van mening is dat u Zorg in Natura nodig heeft dan betaalt de Gemeente die zorg. U heeft dan wel een toestemming of indicatie nodig. Deze is bij de Gemeente te verkrijgen.
Na deze toestemming wordt er een contract opgesteld waarin de te leveren zorg wordt beschreven.
Afhankelijk van de gemeente waar u woont kan dat via een Centrum voor jeugd en gezin , via een Wijkteam etc. U kunt altijd contact opnemen met de afdeling jeugd van de desbetreffende Gemeente voor informatie. Boven de 18 jaar neemt U contact op met de afdeling WMO. Hieronder vindt u een lijst van de telefoonnummers per Gemeente.
Maastricht: 14043
Heerlen: 14045
Kerkrade: 14045
Sittard: 14046
Eindhoven: 14040

3. Persoonsgebonden Budget (PGB)


Met een PGB bent U zelf verantwoordelijk voor het regelen van de zorg die U nodig heeft. U moet zelf het budget kunnen beheren, administratie voeren en goede en veilige zorg inkopen bij een zorginstelling die u zelf kiest. U krijgt toegekende het budget echter niet zelf uitgekeerd, de betalingen aan de Zorginstelling lopen via de Sociale VerzekeringsbBank (SVB). Zij betalen in Uw opdracht rechtstreeks aan de Zorginstelling .
Met die Zorginstelling heeft U een contract afgesloten. De zogenaamde Zorgovereenkomst. Die kunt u vinden op de website van de Sociale Verzekeringsbank. U vult deze overeenkomst in samen met de Zorginstelling van Uw keuze. Op http://www.svb.nl/Images/0424NT.pdf vindt u het juiste formulier. Als u een PGB heeft dan is dat per 1 januari 2015 ook de verantwoordelijkheid van de Gemeente. Voor verlening van het PGB moet u dus contact opnemen met de Gemeente waar U woont. Ook voor een nieuwe aanvraag van een PGB neemt U contact op met de Gemeente.
Maastricht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vanaf 18 jaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u klachten? Klik dan hier voor het klachtenformulier.


Vibes Muziek gegevens

Oprichtster Estella Kempen

estella header

  • Heerderdwarsstraat 29b
  • 6224 LS Maastricht
  • +31 (0)6 20 58 65 07
  • info@vibes-muziek.com
  • KVK: 14107249
  • BTWnr NL160915168B01

Waar bevindt zich Vibes Muziek?